Kunsten å forvalte Vann og Avløp etter selvkost

Kontrollutvalget i Nordre Follo kommune har gjennomført en svært viktig forvaltingsrevisjon om Vann og Avløp. Ikke minst fordi gebyrene har økt og fordi innbyggere har stilt seg spørsmål om hvorfor, hva gjøres og hva skjer! Dette innlegget er publisert mest for meg selv, men også fordi jeg har lært så vanvittig mye, og jeg føler det har en stor kunnskapsbasert verdi. For kommunen, politikere og innbyggere.

Det er mye mer å lære og det er mye mer å folge opp. Når en setter seg inn i tingene og har det priviligerte vervet og ledet et «granskingsarbeid» er det viktig å dele. Det er viktig å skjønne samt være transparent på mange områder. Dette er en nyttig erfaring. Dette innlegget er publisert mest for eget ansvar for oppførling, men også fordi det er viktig å å vise respekt for en kommune som er villig til å investere mye i å kontrollere seg selv, for det bedre. For hvor viktig det er å tilstrebe kunnskap om hvordan vi tar for gitt at det er vann i springen og at det vi slår ned i do blir ivaretatt på en effektiv, miljømessig og forskriftsmessig måte.

Dette innlegget vil bli oppdater.

Sjekk saksfremllegget her

Sjekk hele Forvaltningsrevisjonen her!